Despre Noi

Când spui Cleopatra, spui: seducție, rafinament, inteligenta, capacitatea de a emana forță și feminitate în același timp. Dar, mai presus de toate, spui POVESTE. Pentru că fără poveste, fără emoția din spate, fără energia cu care se încarcă și pe care o duce cu ea, o bijuterie nu ar fi decât un obiect de decor. ”Bijuteriile sunt obiecte foarte personale, deoarece ele spun o poveste despre persoana care le poartă.” (Garance Dare)

Despre Noi - Bijuteria Cleopatra

Magazinul nostru ”Cleopatra” s-a născut în anul 1996 din dorința de a oferi bucurie și emoție, de a amprenta momente din viața celor care ne calcă pragul, de a completa frumusețea care există deja în fiecare dintre noi, femeile. În fond, în interiorul fiecărei femei, indiferent de vârstă, statut, rol, se ascunde... o Cleopatra.

De 25 de ani oferim clienților noștri Bucurie, Iubire și Magie.

Bucuria de a dărui și de a-i face fericiți pe cei dragi.
Iubirea exprimată în lucruri de preț, care dăinuie.
Magia clipelor de neuitat care ne însoțesc în toată viața.

Bijuteriile noastre nu sunt doar simple accesorii prețioase, care se demodează și dispar încet din viața clienților noștri.

Bijuteriile noastre sunt emoție, bucurie si amintiri de neuitat, alese și oferite cu drag celor dragi.

Bijuteriile noastre vin din toate colțurile lumii, din mâinile celor mai pricepuți artizani. Ele sunt clasice sau moderne, discrete sau somptuoase, din aur sau din argint, pentru copii, femei sau bărbați… An de an, când alegem și cream linia noastră de bijuterii, ne gândim la clienții noștri, la emoția si la bucuria de a dărui și de a primi clipe de neuitat si ne dorim ca aceștia sa găsească în magazinele noastre cadouri unice.

De 25 de ani, consecvenți acestor valori, cu dragoste și respect pentru clienții noștri, suntem parte din viața, emoția si bucuria lor, oferind bijuterii unice si amintiri de neuitat!